Samostojna hiša z ograjenim urejenim vrtom

< Nazaj

595.000,00 €

ID: #668, Prodamo

Opis nepremičnine

Na odlični lokaciji v mirni in urejeni soseski se nahaja lepa samostojna hiša. Hiša ima prelep vrt in ki ponuja preživljanje časa v v naravi. Nadstandardna gradnja nudi udobje v treh etažah. Hišo odlikuje kvalitetna klasična gradnja. V bližini je vsa potrebna infrastruktura vključno s šolami in vrtci, lekarno, trgovinami.

 

EI razred: C

Tloris hiše:

Pritličje:

vetrolov in hodnik , ki vodi v velik osrednji dnevni prostor povezan z moderno kuhinjo in velikimi panoramskimi stekli , ki ponujajo čudovit razgled na vrt ter s stopniščem v zgornje nadstropje. Poleg kuhinje je priročna shramba. V pritličju je tudi dnevna toaleta ter prostorna garaža za dve vozili.

V zgornji etaži se razprostirajo tri  večje sobe ter kopalnica ( velikosti 11,07 m2) in zakonska spalnica z garderobno sobo. Otroška soba z galerijo v velikosti 22,30 m2, dodatna soba v velikosti 13,20 m2 ter soba velikosti 20, 36 m2.

V kletni etaži , ki je vrhunsko dokončana se nahaja večji prostor v velikosti 35,88 m2 ( primeren za fitness, prostor za savno in jacuzzi,...), utility v velikosti 12,18 m2 .

Nadstandardna gradnja nudi udobje v treh etažah. Hišo odlikuje kvalitetna klasična gradnja.Tudi Vgrajeni so materiali višjega cenovnega razreda, kar hiši , v hiši pa ne manjka tudi sodobne tehnične opreme.

Hiša je zelo svetla in ima odličen ter premišljen tloris,deluje odprto in zračno. Vgrajeno stavbno pohištvo odlikuje visoka kvaliteta.

Hiša je ograjena, zato na dvorišče ni neposrednega pogleda z ulice ima pa tudi lepo uvoz na prostorno dvorišče.

Hiša ima ogrevanje na plin.

Udobna, sodobna hiša bo prepričala vsakogar, ki si želi bivanja na prijetni in mirni lokaciji, ter lepega vrta namenjenega užitkom in sprostitvi.

Vabljeni na ogled.

Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.


Vaš agent

Barbara Erbeznik
barbara@agencijabarbara.com
041 665 270

Podrobnosti

  • Država: Slovenija
  • Regija: Osrednjeslovenska
  • Mesto: Domžale
  • Vrsta hiše: Samostojna
  • Velikost parcele: 610 m2
  • Velikost: 309 m2
  • Nadstropje: K+P+M
  • Leto izgradnje: 2007
  • Kopalnice: 2
 
Povpraševanje